Oprichter

Mijn naam is Carla Maria Verwer en ik ben oprichter van de School voor Narratief Leiderschap. Ik ben een scherpzinnige en zorgvuldige specialist in Leiderschap en Interactie.

Mijn veelvormige werkpraktijk is het resultaat van een gevarieerde achtergrond. Na een master in de Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, met een specialisatie in Communicatie in Organisaties; studeerde ik af als docerend theatermaker en dramadocent aan de Academie voor Theater in Tilburg. Ik heb een eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Ik ben getraind in en gecertificeerd in: Narratieve Therapie en Counseling, Krachtgericht Coachen (evidence based benadering voor leren en coachen), de CSR-methode (Chronische Stress Reversal – een psycho-biologische evidence based benadering van stress en burn-out), Transactionele Analyse, Voice Dialogue en  Jung Type index (MBTI).

Vanaf 2009  werk ik vanuit  De Theaterpraktijk met kwetsbare groepen in wijken: we maken voorstellingen op basis van de persoonlijke verhalen van de deelnemers. Voor mijn visie op Sociaal Artistiek Theater en een portfolio van mijn theaterwerk gaat u naar De Theaterpraktijk. In 2017 richtte ik de School voor Narratief Leiderschap op. De school vertaalt mijn ervaring als theatermaker en leiderschapstrainer naar een narratieve perspectief op (persoonlijk) leiderschap. Ik help organisaties de interactie op gang te brengen die zich richt op een veilig team en werkomgeving.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches en ik ben bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd als docent waardoor workshops voor onderwijsinstellingen vrij zijn van BTW.

Ik werk met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers: 

  • TuEindhoven – Technical University
  • TNO – Innovation for life
  • Sensorfact – slim energie besparen in de industrie.
  • Sabic – innovative solutions for industry
  • Divimove – now known as We are Era – your shortcut to every European Community