De School

Logica speelt een grote rol in ons dagelijks en professionele leven en is veelal doorslaggevend voor de keuzes die we maken, voor gedrag dat gewaardeerd wordt door onze omgeving en voor de mate van iemands geloofwaardigheid.  De School voor Narratief Leiderschap wil deze behoefte aan logica aanvullen met een narratief perspectief – een meervoudig en speels beeld op bestaande zaken.

Narratief Leiderschap is een combinatie van analyse, zintuiglijkheid en ‘playfulness’ en is daarmee een zaak van het denken, voelen en lichtvoetig handelen. De School voor Narratief Leiderschap ontwikkelt een aanbod om jouw effectiviteit en leiderschap meer zintuigelijk en playful in te vullen. Zodat  jij en de mensen in je team en/of organisatie toekomen aan meer aspecten van  je persoonlijkheid dan die logischerwijs aangesproken worden. Doordat je leert kijken naar wat ook van betekenis is of kan zijn. Naar de ogenschijnlijke triviale zaken die ineens van doorslaggevende betekenis blijken te zijn.  Om te beginnen voor jezelf als ook voor de mensen met wie je werkt.

We vertalen narratieve theorie en zintuiglijkheid naar de praktijk. Ons aanbod geeft inzicht in hoe jij je jezelf en de wereld om je heen waarneemt, hoe je betekenis geeft en wat het effect is op je gedrag, communicactie en samenwerking.